expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

joi, 20 august 2015

Top 3 parcuri de distractie din Palma de Mallorca

1. Palma Aquarium detine cel mai mare acvariu de rechini din Europa, care are o adancime de 8,5 m cu peste 100 de specimene vii, printre care si 10 rechini uriasi. In aquarium veti descoperi 800 de specimene din 700 de specii de flora si fauna ale celor mai mari oceane din lume.
Sala mare este impartita in doua parti: Lumea Veche si Lumea Noua. In Lumea Veche se regasesc caluti de mare, crabi si paianjeni de mare, meduze cu o fluorescenta magica, specii de dragoni de mare etc. La fiecare acvariu exista un panou electronic cu informatii despre provenienta continutului.
In Lumea Noua intalnim specii de pesti viu colorati ce desfata privirea oricarui vizitator.
Traseul continua spre gradina cu bazine pline de crocodili, pisici de mare, broaste testoase etc..., ca mai apoi sa ajungem in "jungla"! O padure tropicala cu vegetatie luxurianta , cu arbori de cauciuc, mango, rodii, smochini etc..
La final ajungem la Big Blue, acvariul cu rechini, in care te poti plimba printr-un tunel transparent si deasupra voastra vor inota rechinii. Daca aveti noroc sa prindeti si ora de masa a rechinilor, veti asista la un show uimitor!
Palma Aquarium se afla la intrare in statiunea El Arenal, biletul de adult costa 25 de euro iar de copil 15 euro.











2. Safari-Zoo este o rezervatie de animale salbatice si un parc de agrement. Terenul de safari se intinde pe o lungime de 3,5 km si ofera o "casa" pentru aproximativ 600 de animale salbatice, dand posibilitatea vizitatorilor sa experimenteze viata in salbaticie, a animalelor. Puteti alege varianta cu trenuletul parcului sau cu masina personala.Traseul prin rezervatie dureaza aproximativ 30 de minute, timp in care aveti posibilitatea de a pune mana pe animale gen: zebre, antilope,struti, maimute care sunt foarte jucause si "cersesc" mereu mancare,dar mare atentie la obiectele personale lasate nesupravegheate,maimutele "adora" sa fure! Din loc in loc, soferul se opreste pentru reprezentatii din partea animalelor iar la anumite animale puteti participa la hranirea lor. Girafa este cea mai simpatica!
Traseul se termina intr-un parc de agrement pentru copii cu o mica gradina zoologica, unde puteti vedea tigri, lei, pasari viu colorate, reptile si elefanti nascuti in captivitate.
Daca mergeti cu masina personala nu aveti voie sa deschideti geamurile sau sa coborati din masina, de aceea bus is more funny!
Safari-Zoo se afla la 5 km de Sa Coma,pe partea estica a insulei,programul incepe de la 10:45 cu plecari fixe din ora in ora iar un bilet de adult costa 19 euro iar de copil 11 euro.









3.Parcul Aqualand El Arenal este cel mai mare parc acvatic al Europei si se afla in sudul insulei, in apropiere de El Arenal. Parcul ofera 12 puncte de atractie, reprezentate de topogane cu apa, piscine de mica adancime si rauri artificiale potrivite pentru toate gusturile.
Pentru cei mici sunt create zone speciale, una din ele fiind "Polinesia" unde copii se pot scufunda intr-o lume exotica si pot inota pe langa masti aborigene din care tasnesc jeturi de apa. "Dragonland" unde copii pot inota alaturi de un dragon, si "Mini-parcul" cu nelipsitele trambuline,piscinute si altele.
Pentru adulti amintesc doar cateva,"Harakiri", doua topogane cu apa care trebuiesc parcurse din partea de sus a unui tub dublu; "Gaura Neagra" este o aventura pe apa pe intuneric, sau "Anaconda" o plimbare de-a lungul unui topogan cu apa, foarte intortocheat.
Un bilet de adult costa 26 de euro iar de copil costa 17 euro.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu